Expertise in septische putten plaatsen en rioolinspectie in de regio Meise en Brussel

 

Rio-Construct: dé specialist in rioleringswerken

Wilt u uw gebouw aansluiten op het rioleringsnetwerk? Zoekt u een vakman om een septische put te plaatsen of rioolinspectie uit te laten voeren? Rio-Construct in Meise is actief in Brussel en Vlaanderen. Doe een beroep op onze expertise! Wij volgen strikt alle normen na, breken volgens de regels van de kunst de straat op, en sluiten uw woning aan op de openbare riolering.

 

Gespecialiseerde technieken en professioneel materiaal

 

Rio-Construct heeft een jarenlange ervaring. Het resultaat? Een onberispelijke professionele aanpak en unieke competenties op het vlak van rioleringswerken. Onze kennis van zaken en ons professionalisme stellen ons in staat om unieke technieken toe te passen. U krijgt gewoon echt kwaliteitswerk.

 

Wij herstellen rioleringsbuizen, plaatsen septische en inspectieputten, voeren drainerings- en ontstoppingswerken uit. Wij kunnen alles aan! Engageer een competent team met de noodzakelijke uitrusting voor elk type rioleringswerken.

 

Wilt u gedetailleerd weten hoe we u aansluiten op het rioleringssysteem, septische putten plaatsen of uw afvoerbuizen herstellen? Neem dan contact op.